Uw oude CV ketel vervangen in Meppel

De vakman heeft een groot assortiment aan CV ketels in Meppel, van conventionele ketels tot HR ketels. Is uw oude ketel kapot? Of is deze na tientallen jaren trouwe dienst aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren u diverse ketels, van verschillende gerenommeerde merken. Voor iedere persoonlijke wens, budget of woning hebben wij een geschikte oplossing!

HR ketels met hoog rendement

Er bestaan verschillende soorten CV ketels. De belangrijkste soorten zijn HR ketels (hoog rendement) en VR ketels (verbeterd rendement). Het verschil tussen deze ketels is dat HR ketels minder energie gebruiken voor het verwarmen van water dan een VR ketel. HR staat voor hoog rendement. Een HR ketel behaalt dit hoge rendement door een bijzondere warmtewisselaar, waardoor de nog niet benutte warmte in de verbrandingsgassen wordt gebruikt om het water dat door de ketel stroomt te verwarmen. Vandaag de dag worden er vrijwel alleen nog maar HR ketels geplaatst, behalve wanneer het niet mogelijk is om een rookgasafvoer of een condensafvoer te plaatsen. De moderne generatie HR ketels hebben een geringe meerprijs, maar een investering in een hoog rendementsketel betaalt zich al snel terug in een besparing op uw energiekosten.

Advies bij CV ketel vervangen

Of u nu een kapotte CV ketel moet vervangen of wilt besparen door middel van een hoger rendement, wij helpen u graag met de keuze voor een nieuwe CV ketel. In de omgeving van Meppel staan wij klaar om u te adviseren. Ook de levering en plaatsen kunnen wij voor onze rekening nemen. Neem contact met ons op via 0522 - 79 90 30 of vul het online contactformulier in.