CV storing oplossen in Meppel

Een CV storing is gemakkelijk op te merken. De verwarming slaat af  en u kunt geen warm water meer uit de kraan krijgen. Misschien staat u plotseling onder een koude douche. Wanneer u de CV ketel controleert is deze waarschijnlijk uitgevallen, of er wordt een storingscode vertoond.

De oplossing is in veel gevallen kinderlijk eenvoudig: u moet de CV ketel herstarten om deze weer goed te laten functioneren. De centrale verwarming draait dag en nacht, en dat wordt soms even te veel. Mocht herstarten niet werken, dan is er sprake van hardnekkige CV storing. Wellicht is er een onderdeel kapot, is er lekkage of afwijkende druk in het systeem. Aan de hand van de code op het display kunt u nader onderzoeken wat er aan de hand is. In de gebruikershandleiding wordt uitgelegd wat de storingscodes betekenen.

Als het u zelf niet lukt om CV storing op te lossen kunt u in Meppel terecht bij De vakman. Onze CV monteurs kunnen voor u de oorzaak van het probleem opsporen en direct eventuele reparaties uitvoeren. Wij hebben ervaring met vrijwel alle CV ketel merken.

24-uurs service bij acute CV storing

Soms wilt u simpelweg niet wachten op een monteur die pas de volgende werkdag bij u in Meppel kan langskomen. De vakman biedt daarom 24-uurs service. Onze monteurs kunnen in geval van spoed zelfs ‘s nachts opgetrommeld worden. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 0522 - 79 90 30. Bel direct!