Last van CV lekkage in Meppel?

Vermoedt u CV lekkage in uw woning of bedrijfspand? Uw CV ketel lekt water of een ander onderdeel zorgt voor waterverlies. In de omgeving van Meppel schakelt u dan De vakman in. Wij sporen de bron van het lek op en zorgen voor een snelle oplossing!

Uw centrale verwarming is een gesloten systeem dat door middel van water uw woning verwarmt. Wanneer er ergens vocht ontsnapt kan ook de druk afnemen. Dit zorgt er weer voor dat het rendement van uw CV afneemt en stookkosten toenemen. Naast de CV ketel kunnen bijvoorbeeld leidingen, het expansievat en radiatoren water lekken. Houdt roestplekken en vocht in de gaten. Dit zijn duidelijke tekenen van lekkage.

Lekkende CV ketel laten repareren

Wacht niet te lang met de reparatie van uw verwarmingssysteem. Als uw CV ketel lekt zullen er snel werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Lekkage kan onderdelen van uw centrale verwarming of zelfs uw woning beschadigen. Hoe langer u wacht, hoe duurder de reparatie zal zijn. Zelfs met een zeer kleine lekkage gaat er rendement verloren en betaalt u zonder dat u het doorheeft hogere stookkosten. Kies in de omgeving van Meppel voor een CV monteur van De vakman in Meppel.

Bij ernstige lekkage kunt u ons zelfs 24 uur per dage inschakelen. Wij zijn voor zowel reguliere- als spoedservice bereikbara via 0522 - 79 90 30. U kunt ook online een afspraak maken via het contactformulier.