CV reparatie in Meppel

Hoe zorg je dat centrale verwarming zo lang mogelijk goed blijft functioneren? Met regelmatige inspectie en onderhoud door een specialist natuurlijk. Toch kan er zelfs met de duurste installatie die jaarlijks grondig wordt gecontroleerd iets misgaan. Heeft u problemen met uw verwarming? Dan moet u in Meppel en omgeving bij De vakman zijn. Onze CV monteur staat voor u klaar en realiseert snelle CV reparatie! Zo hoeft u ‘s winters niet in de kou te zitten en kunt u op korte termijn weer warm water uit de kraan tappen. Wij hebben experts in dienst en kunnen indien nodig kapotte onderdelen snel vervangen. Gaat het om een ernstig defecte CV? Dan zullen wij zo snel mogelijk uw CV ketel vervangen.

24/7 CV herstel bij een kapotte CV ketel

Zoals gezegd staat De vakman voor snelle service. Om u op ieder moment van dienst te kunnen zijn hebben wij een spoedservice in het leven geroepen. Deze kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor noodgevallen. In sommige gevallen kun u nu eenmaal niet wachten tot een monteur pas de volgende werkdag komt opdagen.

Of het nu gaat om een kapotte CV leiding of een lek in het expansievat, voor iedere reparatie aan uw CV kunt u ons bereiken via 0522 - 79 90 30. Wij sturen zo snel mogelijk een monteur naar u in Meppel toe! Om online een afspraak te maken of informatie aan te vragen vult u ons contactformulier in.